Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Kaymakam Tunç Başkanlığı'nda, Muhtarlar Toplantısı yapıldı

Asayiş (MUH) - MUHABİR | 30.04.2024 - 10:09, Güncelleme: 30.04.2024 - 10:09
 

Kaymakam Tunç Başkanlığı'nda, Muhtarlar Toplantısı yapıldı

Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç Başkanlığı’nda İlçe Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda muhtarlar toplantısı düzenlendi.
Akyurt’ta Muhtarlar Toplantısı yapıldı Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç Başkanlığı’nda muhtarlar toplantısı düzenlendi. Kaymakam Mehmet TUNÇ başkanlığında, Akyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Sinan YURT, İlçe İdare Şube Başkanları ve Mahalle Muhtarlarının katılımı ile Kaymakamlığı toplantı salonunda ‘‘ Muhtarlar Toplantısı ‘‘ gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamlık Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, köylerde yapılan hizmetler, altyapı çalışmaları ve projeler değerlendirildi. Ayrıca Kaymakam Tunç, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeni seçilen muhtarları tebrik etti. Muhtarların vatandaşlar ile kamu kurumları arasında köprü vazifesi gördüğünü vurgulayan Tunç, muhtarların kamu idaresinin en önemli halkası olduğunu belirtti. Kaymakamlıktan yapılan açıklamda; “ Toplantıda, İlçemiz ve mahallelerinde planlanan program dahilinde yürütülmekte olan çalışmaların değerlendirilmesi mahalle muhtarlarımız ve kurum amirlerimizin karşılıklı istişareleri ile genel güvenlik  konuları ele alındı. Kaymakamımız Mehmet TUNÇ, vatandaş ve kamu kurumları ile köprü görevi gören muhtarların, kamu hizmetlerini etkin, verimli, güvenli ve sürdürülebilir bir şekilde gerçekleştirmeleri ve sorunların en kısa sürede yetkili kurumlara iletmesinin önemini vurguladı.” İfadeleri kullanıldı.
Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç Başkanlığı’nda İlçe Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda muhtarlar toplantısı düzenlendi.

Akyurt’ta Muhtarlar Toplantısı yapıldı

Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç Başkanlığı’nda muhtarlar toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Mehmet TUNÇ başkanlığında, Akyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Sinan YURT, İlçe İdare Şube Başkanları ve Mahalle Muhtarlarının katılımı ile Kaymakamlığı toplantı salonunda ‘‘ Muhtarlar Toplantısı ‘‘ gerçekleştirildi.

İlçe Kaymakamlık Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, köylerde yapılan hizmetler, altyapı çalışmaları ve projeler değerlendirildi.

Ayrıca Kaymakam Tunç, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeni seçilen muhtarları tebrik etti.

Muhtarların vatandaşlar ile kamu kurumları arasında köprü vazifesi gördüğünü vurgulayan Tunç, muhtarların kamu idaresinin en önemli halkası olduğunu belirtti.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamda; “ Toplantıda, İlçemiz ve mahallelerinde planlanan program dahilinde yürütülmekte olan çalışmaların değerlendirilmesi mahalle muhtarlarımız ve kurum amirlerimizin karşılıklı istişareleri ile genel güvenlik  konuları ele alındı. Kaymakamımız Mehmet TUNÇ, vatandaş ve kamu kurumları ile köprü görevi gören muhtarların, kamu hizmetlerini etkin, verimli, güvenli ve sürdürülebilir bir şekilde gerçekleştirmeleri ve sorunların en kısa sürede yetkili kurumlara iletmesinin önemini vurguladı.” İfadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.