Kızılay Web Banner 160X600
Site Sağ Cumhuriyet 100. Yıl

Başkanlar Esnaf ve Ev Ziyaretlerine devam ediyor

Siyaset (MUH) - MUHABİR | 30.01.2024 - 22:07, Güncelleme: 30.01.2024 - 22:07
 

Başkanlar Esnaf ve Ev Ziyaretlerine devam ediyor

Ak Parti Akyurt Belediye Başkanı ve Adayı Hilal Ayık, şehir merkezinde yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Başkan Ayık’tan esnaf ve ev ziyaretleri Ak Parti Akyurt Belediye Başkanı ve Adayı Hilal Ayık, şehir merkezinde yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Akyurt esnafını ziyaret ederek onların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Ayık, ev ziyaretleri de gerçekleştirerek 31 Mart seçimlerinde kendisine ve partisine destek istiyor. Ak Parti Akyurt Belediye Başkanı ve Adayı Hilal Ayık, şehir merkezinde yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Akyurt esnafını ziyaret ederek onların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Ayık, ev ziyaretleri de gerçekleştirerek 31 Mart seçimlerinde kendisine ve partisine destek istiyor. Çalışmalarını teşkilatta birlikte yürüten Ayık “çalışmalarımızı teşkilatlarımızla birlikte yürütüyoruz. Esnaf ziyaretlerimizi, ev ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bizleri evlerine davet eden hemşerilerimizle bir araya geliyoruz.
Ak Parti Akyurt Belediye Başkanı ve Adayı Hilal Ayık, şehir merkezinde yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Başkan Ayık’tan esnaf ve ev ziyaretleri

Ak Parti Akyurt Belediye Başkanı ve Adayı Hilal Ayık, şehir merkezinde yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Akyurt esnafını ziyaret ederek onların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Ayık, ev ziyaretleri de gerçekleştirerek 31 Mart seçimlerinde kendisine ve partisine destek istiyor.

Ak Parti Akyurt Belediye Başkanı ve Adayı Hilal Ayık, şehir merkezinde yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Akyurt esnafını ziyaret ederek onların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Ayık, ev ziyaretleri de gerçekleştirerek 31 Mart seçimlerinde kendisine ve partisine destek istiyor. Çalışmalarını teşkilatta birlikte yürüten Ayık “çalışmalarımızı teşkilatlarımızla birlikte yürütüyoruz.

Esnaf ziyaretlerimizi, ev ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bizleri evlerine davet eden hemşerilerimizle bir araya geliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyurthaber.net.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.